Relatiegeschenken

EEN GESCHENK MET EEN PERSOONLIJKE TOUCH.

Wij waarderen u als relatie
Een relatiegeschenk ontvangen is altijd leuk. Dit geeft de waardering weer van uw relatie en vaak is het einde van het jaar een mooi moment om hier blijk van te geven. Het is altijd leuk om samen een mooi geschenk te maken die een blijvende indruk achterlaat bij uw relatie.

Wilt u op een creatieve manier uw waardering uitdrukken? Leoprinting beschikt over een studio en een creatief team. Hierdoor zijn wij in staat relatiegeschenken op maat te bedenken en te creëren. Daarnaast verkopen wij ook kant en klare pakketten zoals persoonlijke verzorging van RITUALS, thema pakketten en Kerst- en Eindejaargeschenken.

Creatie, communicatie, oplossingen.
Zoekt u inspiratie of bent u geïnteresseerd in meer informatie over Relatiegeschenken? Op onze projecten pagina vindt u inspirerende voorbeelden van projecten welke wij reeds hebben gerealiseerd. Neem contact met ons op voor een kennismaking, wij informeren u graag verder.

WE ARE THE PEOPLE THAT DO.

WE LISTEN. WE UNDERSTAND.
WE DELIVER.

Wij zijn gevestigd in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje, zo kunnen wij optimale service bieden voor bedrijven op zowel nationaal als internationaal niveau. 

Onze specialisten zorgen ervoor dat u zich onderscheid in de markt. U heeft een idee en samen creëren wij de invulling. Wij hebben internationale marktkennis, innovatieve producten, optimale productie en flexibele levering door ons uitgebreide logistieke netwerk.