Over LeoGroup

WIJ HELPEN UW IDEEEN TE REALISEREN.

CREATIE. COMMUNICATIE. OPLOSSINGEN.

LeoGroup is opgericht in 2005 met als doel organisaties te ondersteunen in Marketing & Print en daaraan gerelateerde producten en diensten. Onze ervaring op het gebied van marketing, communicatie en reclame biedt ons de mogelijkheid om een brede range aan services en diensten aan te bieden. Heeft u een idee? Samen creëren wij de invulling binnen de verschillende onderdelen van de Leogroup, waar u meer over kunt lezen op deze website.

Impact maken?
Toegevoegde waarde bieden dat is onze kracht en waar wij ons onderscheiden. Net even een stap verder gaan, voldoening halen uit je werk als de klant zijn doelen heeft behaald en dat je trots mag zijn op jezelf dat je hier aan heb mogen meewerken. Kortom wij nemen u veel werk uit handen en besparen u tijd en kosten. Bent u benieuwd naar klantcases of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan de succesverhalen van diverse merken en bedrijven die reeds gebruik maken van LeoGroup.

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag gebruik maken van de diensten van LeoGroup? Neem dan contact op met een van onze kantoren in de verschillende Europese landen.

HET TEAM

Het team van LeoGroup is elke dag bezig met het bij elkaar brengen van mensen en ideeën om hun product, dienst of doelstelling beter in de markt te communiceren. Ieder op zijn vakgebied dat varieert van Marketing, Communicatie, Print, Creatie, Grafische ondersteuning tot aan levering.

Menno Wibier

CEO

Leoniek Burger

CFO

Menno Weijling

Manager Control & Operations

Naomi Ham

Administration

Alex Arieffianto

Project Manager

Melina Emde

Project Manager

René Genet

Sales & Marketing Manager

Rody Koopman

Product Development Manager & Marketing

Maarten Smit

Studio Manager

Ruben Verrengia

Studio

Kelvin Pan

Account Manager

Jamie Haywood

Account Manager

Corinna Neumayr

Sales Manager

Bas Marcussen

Sales Manager

Caroline Sileu

Sales Manager

Bettina Panhausen

Sales Manager

WE ARE THE PEOPLE THAT DO.

WE LISTEN. WE UNDERSTAND.
WE DELIVER.

Wij zijn gevestigd in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje, zo kunnen wij optimale service bieden voor bedrijven op zowel nationaal als internationaal niveau. 

Onze specialisten zorgen ervoor dat u zich onderscheid in de markt. U heeft een idee en samen creëren wij de invulling. Wij hebben internationale marktkennis, innovatieve producten, optimale productie en flexibele levering door ons uitgebreide logistieke netwerk.