Premiums

BELONING MAAKT KLANTEN TROUW.

MEER BEKENDHEID, OMZET VERHOGEND & MEETBAAR

Wat zijn Premiums?
Premiums, promotionele producten met of zonder logo, die men ontvangt bij de aanschaf van een bepaald artikel om klantentrouw te belonen of om een eerste aanschaf te creëren. Het werkt omzet verhogend, goede voorbeelden hiervan zijn: de Flippo’s van Smiths, de Wuppie’s van Albert Heijn en Delftsblauwe huisjes van KLM. Het leuke aan deze acties is dat ze het merk ook meer bekendheid geven en het succes ervan meetbaar is. 

Leo Sales Promotions
Op de website van Leo Sales Promotions, onderdeel van LeoGroup, vindt u een uitgebreid assortiment aan promotionele producten vindt die wij voor u op maat kunnen maken. Benieuwd hoe wij dit voor u meetbaar kunnen maken? Ga eens in gesprek met een van onze marketing professionals die samen met u een plan maken.

Passie voor het creëren van uw promotionele product
Heeft u ook een idee? De designers van Leoprinting met up-to-date marketing en communicatie kennis zetten uw ideeën om naar een compleet creatief concept, dat impact maakt.

Creatie, communicatie, oplossingen.
Zoekt u inspiratie of bent u geïnteresseerd in meer informatie over Premiums? Op onze projecten pagina vindt u inspirerende voorbeelden van projecten welke wij reeds hebben gerealiseerd. Neem contact met ons op voor een kennismaking, wij informeren u graag verder.

WE ARE THE PEOPLE THAT DO.

WE LISTEN. WE UNDERSTAND.
WE DELIVER.

Wij zijn gevestigd in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje, zo kunnen wij optimale service bieden voor bedrijven op zowel nationaal als internationaal niveau. 

Onze specialisten zorgen ervoor dat u zich onderscheid in de markt. U heeft een idee en samen creëren wij de invulling. Wij hebben internationale marktkennis, innovatieve producten, optimale productie en flexibele levering door ons uitgebreide logistieke netwerk.