Incentives Program

BELONING MOTIVEERT!

WIJ ONTWIKKELEN, ORGANISEREN, VOEREN UIT EN HELPEN U BIJ DE REALISATIE VAN UW PROJECT.

Een incentives program, in Nederlands: loyaliteitsprogramma, is een gestructureerde marketing inspanning die loyaal gedrag beloont en bevordert met als doel het marktaandeel en de winst van een bedrijf te vergroten of personeel te motiveren om bepaalde doelen te behalen.

U kunt hierbij denken aan spaarsystemen zoals zegels plakken, punten op verpakkingen waarmee de klanten of werknemers bepaalde cadeaus kunnen kopen met korting of uit kunnen zoeken.

Wij kunnen hiervoor maatwerk leveren en het complete pakket voor u verzorgen. Geïnteresseerd? Wij informeren u graag verder.

WE ARE THE PEOPLE THAT DO.

WE LISTEN. WE UNDERSTAND.
WE DELIVER.

Wij zijn gevestigd in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje, zo kunnen wij optimale service bieden voor bedrijven op zowel nationaal als internationaal niveau. 

Onze specialisten zorgen ervoor dat u zich onderscheid in de markt. U heeft een idee en samen creëren wij de invulling. Wij hebben internationale marktkennis, innovatieve producten, optimale productie en flexibele levering door ons uitgebreide logistieke netwerk.