Give-Aways

LEUK OM TE GEVEN EN TE KRIJGEN.

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS.

Wij bieden u een groot assortiment aan Give-Aways die u eenvoudig en snel via onze website kunt bestellen. Wij bieden voor ieder budget een passende oplossing met een snelle levertijd.

Waarom Give-aways?
Give-Aways zijn presentjes, meestal voorzien van de naam of logo van het bedrijf dat uit promotionele overwegingen door een bedrijf wordt weggeven aan relaties en cliënten. Deze Give-Aways worden vaak ingezet in grotere hoeveelheden tegen zo laag mogelijke kosten. Heeft u een beurs of wilt u een guerilla campagne opzetten en op deze manier meer naamsbekendheid genereren en achteraf weten wat de impact hiervan is geweest? Wij vinden het leuk om samen met uw doelen te realiseren en de successen te vieren.

Creatie, communicatie, oplossingen
Kunnen wij u helpen of ondersteunen? Vraag het aan ons team, dat bestaat uit marketing deskundigen en creatieve ontwerpers, om iets origineels uit de hoge hoed te toveren! Of heeft u al een idee voor ogen? De designers van Leoprinting met up-to-date marketing en communicatie kennis zetten uw ideeën van een eenvoudig ontwerp om naar een compleet creatief concept. Op onze projecten pagina vindt u inspirerende voorbeelden van cases welke wij reeds hebben gerealiseerd.

Bent u geïnteresseerd of geïnspireerd geraakt? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.Wij informeren u graag verder.

WE ARE THE PEOPLE THAT DO.

WE LISTEN. WE UNDERSTAND.
WE DELIVER.

Wij zijn gevestigd in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje, zo kunnen wij optimale service bieden voor bedrijven op zowel nationaal als internationaal niveau. 

Onze specialisten zorgen ervoor dat u zich onderscheid in de markt. U heeft een idee en samen creëren wij de invulling. Wij hebben internationale marktkennis, innovatieve producten, optimale productie en flexibele levering door ons uitgebreide logistieke netwerk.